Partnerships

Hét unieke aan Brensj zijn de verschillende partnerships die we tot stand hebben gebracht. In samenwerking met onze partners hebben we enkele pakketten uitgewerkt om van jouw Brensj een totaalbeleving te creëren.

 

Ontdek hieronder welke meerwaarde onze partnerships voor uw Brensj kunnen betekenen.

Brensj en Legamaster vertegenwoordigen een nieuwe mobiele eco-vriendelijke werkfilosofie. Hier draait het rond mobiel, duurzaam (samen)werken in functie van jouw werkbehoeften met kwalitatieve werktools: kort bij huis, langs een fietsostrade of als verlengstuk van je huis? Brainstormen met eco-vriendelijke schrijfvellen en veilige werkschermen, een professionele videocall organiseren…? Name it, alles is mogelijk!

Nieuwsgierig? Laat hieronder uw gegevens achter en download direct de eventuele uitbreidingen van jouw Brensj.

Samenwerken?

Interesse in een partnership-samenwerking? Bent u ervan overtuigd dat uw diensten een meerwaarde kunnen bieden voor Brensj? Laat het ons weten via info@brensj.be

Enkele partners aan het woord

Appelblauwzeegroen over welzijn

Slik jij dagelijks je kikkers? Neen? Bekijk dan zeker dit webinar en leer alles over je focus bewaren bij thuiswerken, teams motiveren en nog veel meer van Hans Abbeloos.

Herbekijk dit webinar

Bar d'Office over co-working

Coworking is niet langer enkel iets voor freelancers en zelfstandigen. Sofie Konings vertelt je alles over de mogelijkheden en voordelen voor bedrijven.

Herbekijk dit webinar

Group S over financiën

Frequenter thuiswerken, allemaal goed en wel. Maar wat is de impact op ons loon en de voordelen die je nu geniet? Véronique Vanhout vertelt je waar je recht op hebt en wat er mogelijk is.

Herbekijk dit webinar

Link-it over connectiviteit

Niets vervelender dan een slechte WIFI-verbinding tijdens een belangrijke call of geen bereik hebben als je dringend moet bellen. Roel Vochten zorgt voor een betere verbinding, digitale veiligheid en meer.

Herbekijk dit webinar

A3M-Architecten over wetgeving

Er zijn nog veel onduidelijkheden qua wetgeving als het gaat over een tuinkantoor. Koen Lambrechts vertelt waar je rekening mee moet houden en welke instanties je meteen verder kunnen helpen.

Herbekijk dit webinar

Liever een persoonlijke toelichting omtrent onze partnerships?

Scroll to Top