Klik op de logo’s voor meer info.

Enkele partners aan het woord

Voor ons als interieurarchitecten is Brensj een unieke kans om mee te bouwen aan het wonen en werken van de toekomst. Leefcomfort voorzien binnen een mobiele unit met oog voor esthetiek, functionaliteit en circulariteit: daar zetten we maar al te graag onze tanden in.

Met je Brensj kies je voor een ecologische, toekomstgerichte woon- of werkoplossing. Cyclis Bike Lease stimuleert je om er met de fiets naartoe te gaan. Want zo maak je niet alleen de cirkel nog meer rond, je kiest ook voor een makkelijke én gezonde manier om je te verplaatsen.

De mogelijkheden om je Brensj in te richten lijken eindeloos. Daarom willen we je inspireren, maar tegelijk ook de kans geven om er je eigen, persoonlijke touch aan te geven. Want als interieurspecialisten weten we als geen ander dat je je pas écht goed voelt in je Brensj als er ook een stukje van jezelf in zit.

Denk je eraan om een mobiele eco-unit ter beschikking te stellen van je werknemers? Of misschien wil je wel meerdere units inplanten bij een fietsostrade? Wij adviseren jou over hoe je een Brensj integreert in het verloningspakket van je werknemers. Nog vragen over de sociale wetgeving rond mobiele eco-units of de toepassing op jouw geval? Bel ons!

Knappe, duurzame innovaties helpen ontwikkelen en deze succesvol op de markt brengen: dat is waar build2grow voor staat. We stonden mee aan de wieg van Brensj en brachten verschillende puzzelstukken samen in het strategisch businessplan, vertrekkend vanuit het markt- en stakeholderonderzoek.

Om jouw Brensj te ontwikkelen, te vervaardigen in houtskeletbouw en er toekomstige nieuwe toepassingen voor uit te werken, staan onze specialisten paraat. Net als Brensj kan jij rekenen op onze expertise in renovaties en verbouwingen.

Er al van bij je eerste digitale contact voor zorgen dat je ontroerd raakt door de Brensjes. Je virtueel laten kennis maken met de eindeloze mogelijkheden van de mobiele eco-units. Dát is onze missie. En daarna is het aan jou, om ze ook in het echt te ontdekken en volledig naar je hand te zetten.

Aan de ontwikkeling van jouw Brensj gaat heel wat research vooraf. Je kiest immers voor een mobiele, uiterst ecologische unit met een uitgekiende architectuur in een reeks interessante varianten. Onze brede expertise en ons uitgebreid partnernetwerk staan steeds ten dienste van moederbedrijf Ecohuis. Ook bij de ontwikkeling van een Industrie 4.0 compatibele productielijn.

De essentie van een verhaal opgraven en er dankzij uitgekiende content marketing voor zorgen dat een merk echt het verschil maakt. Daar zorgen we bij The Nutshell ook bij Brensj voor. Hoe? Met heldere copy: op de website en in andere communicatievormen.

Als zorgproeftuin verbonden aan Thomas More Kempen horen we dagelijks dat flexibele zorgconcepten steeds belangrijker worden voor patiënten, ouderen en zorgprofessionals. Kies je voor een mobiele zorgwoning, dan heb je alvast de grootste troef in handen, zo blijkt uit onze onderzoeken: ‘living apart together’, nabij en toch met de nodige privacy en vrijheid.

Maatwerk zoals het hoort, ook voor uw Brensj! Of u nu zoekt naar een (tijdelijke) woning of zorgwoning, wij voorzien u van op maat gemaakt kwaliteitsinterieur. Uw keuken, badkamer en dressing worden afgewerkt tot in de puntjes en verhogen uw alledaags comfort. Kortom, wij laten u thuiskomen.

Brensj en zijn eco-units zijn vernieuwend en challengen het status quo. Deze visie volgen wij ook bij Flux. Als webdesign kantoor zoeken we naar de best mogelijke manier om de meerwaarde van Brensj op een vernieuwende en digitale manier over te brengen aan potentiële bewoners.

Al van bij de start maken we als creatief ontwerpbureau deel uit van team Brensj. Speciaal voor jou ontwierpen we samen concepten met een uitgepuurde vormgeving die de leef- en woonkwaliteiten van iedere Brensj – ook die van jou – naar een hoger niveau tillen. Eenvoudig, duurzaam en flexibel.

Vanuit het hart van de Kempen en vanuit onze ervaring met de roots van het b(l)oeiende moederbedrijf Ecohuis, grepen we de kans om de nieuwe ‘tak’ grafisch vorm te geven. Resultaat: een sterke naam, Brensj, met dito logo, huisstijl en rake on- en offline campagnes.

Professioneel uitgeruste en inspirerende werk- en vergaderlocaties: we weten hoe belangrijk ze zijn. Daarom stellen we onze expertise ten dienste van jou. We richten jouw Brensj in en staan garant voor de dagelijkse zorg en beheer van je werkplek. Of je nu alleen, met twee, met je team of met derden werkt.

Alle technieken in huis! Of het nu gaat om een groot huis, een klein huis of uw Brensj!
We zorgen voor de technische installatie van water, verwarming, elektriciteit, airco,…. om van uw Brensj een gezellige én warme thuis te maken. En daar hebben wij alle kennis en technieken voor in huis!

Scroll to Top