Veelgestelde vragen

Leuk dat je meer wil weten over brensj. Hieronder vind je een antwoord op veelgestelde vragen. Heb je een andere vraag? Laat het ons weten!

  • Alles

  • Diensten

  • Duurzaamheid

  • Events

  • Financieel

  • Flexibiliteit

  • Logistiek

  • Praktisch

  • Product

  • Wetgeving

Product

Hoe lang gaat een Brensj mee?

Bouwen in houtskelet is in vele landen al eeuwen ingeburgerd. Net zoals elke woning moet een Brensj onderhouden worden. We kunnen met zekerheid zeggen dat jouw Brensj probleemloos verschillende generaties meegaat. Een grote troef van de Brensjes is dat ze eenvoudig aanpasbaar zijn en meebewegen met jouw behoeften. Na zo'n 7 jaar zijn de meeste Brensjes zoals ieder ander gebouw toe aan een opfrissing van het interieur en na 10 à 15 jaar maken nieuwe technologieën aanpassingen noodzakelijk. Zo verlengen we de levensduur van het gebouw. Bij Brensj gaan we er sowieso van uit dat niets vaststaat. Wanneer jouw Brensj niet meer past in jouw plaatje nemen we hem terug mee. Dan kan iemand anders hem hergebruiken, wie weet met een totaal andere functie.

Meer lezen

Minder lezen

Flexibiliteit

Wat zijn de mogelijkheden om modulair te bouwen met Brensj?

Omdat we op maat van onze klant bouwen, is er veel mogelijk. Ons doel is elke Brensj vervoer- en verplaatsbaar te maken, maar zonder in te boeten op flexibiliteit. Omdat we verschillende Brensjes aan elkaar kunnen koppelen, zijn tal van constructies mogelijk.

Meer lezen

Minder lezen

Financieel

Aan welke (bijkomende) kosten moet ik als opdrachtgever denken bij de realisatie van nieuwbouw?

In dit opzicht verschilt Brensj niet van andere aanbieders. Zo hou je best rekening met o.a. gemeentelijke taksen en kosten voor het aansluiten van de nutsleidingen. Verder kan het verkrijgen van specifieke vergunningen soms leiden tot bijzondere kosten. Binnen de afspraken met Brensj zijn er geen bijkomende kosten. We houden van transparantie en zien dat als de voorwaarde voor een duurzame relatie met onze klanten.

Meer lezen

Minder lezen

Wetgeving

Beschikken jullie over architecten of kan ik mijn eigen architect inschakelen?

Om je Brensj optimaal op jouw wensen af te stemmen, hebben we specialisten in ons team, ook architecten. Wil je liever je eigen architect aanstellen, dan kan dat ook.

Meer lezen

Minder lezen

Product

Is een plat dak ook mogelijk?

Als je voor een kortetermijn verhuurproject kiest, dan is je Brensj standaard uitgerust met een kapconstructie. Voor semi-permanente projecten en koopprojecten is het ook mogelijk om te kiezen voor een plat dak.

Meer lezen

Minder lezen

Wat is de prijs van jouw ideale Brensj?

Logistiek

Kan een Brensj makkelijk verplaatst worden?

Ja. Een Brensj wordt op een schroefpaalfundering geplaatst. Hierdoor is hij verplaatsbaar naar een andere locatie met een kraan en vrachtwagen.

Meer lezen

Minder lezen

Nieuwsbrief

Hoe weet ik wanneer er iets verandert rond Brensj?

Simpel. Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief.

Events

Die data lukken niet voor mij, maar het onderwerp interesseert me wel. Wordt het webinar opgenomen?

Jazeker. Als je je registreert, bezorgen we je de link naar het opgenomen webinar en de bijbehorende slides zodat je in alle rust kan kijken en luisteren.

Meer lezen

Minder lezen

Product

Kan ik ergens een voorbeeld van een Brensj bezoeken?

De kleinste kantoorunit wordt bij ons moederbedrijf Ecohuis tentoongesteld. Dus deze kan je alvast gaan ontdekken. Intussen is onze showroom met tal van modellen in opbouw. Vanaf het voorjaar van 2021 kan je hiervoor terecht bij Ecohuis.

Meer lezen

Minder lezen

Product

Is er een fundering nodig?

Ja, er is altijd een fundering nodig om een gebouw op te plaatsen. Voor onze standaardprojecten werken we met een schroefpaalfundering. Hiervoor schakelen we onze ervaren en betrouwbare partners in. De Brensjes worden dus niet op een betonnen vloerplaat geplaatst, maar wel op een stevige paalfundering die op elk moment opnieuw kan verwijderd worden.

Meer lezen

Minder lezen

Financieel

Moeten we, als mantelzorger, een Brensj kopen of kan huren ook?

Je kan hem kopen of huren. We bekijken graag samen de mogelijkheden die voor jou het meest interessant zijn.

Product

Welk type verwarming wordt er voorzien?

Een Brensj wordt uitgerust met een airco-warmtepomp om te koelen, te ventileren en te verwarmen.

LogistiekPraktisch

Wat is de levertijd van een Brensj?

Reken op 2 à 3 maanden. De levertijd is afhankelijk van een aantal factoren zoals grootte, locatie, uitvoering en toepassing.

Meer lezen

Minder lezen

Logistiek

Is een Brensj verplaatsbaar?

Ja. Eén van de grote voordelen van modulair bouwen is de flexibiliteit van de modules. Een Brensj is dus zeker verplaatsbaar. Hierdoor kan je de Brensj na zijn oorspronkelijk gebruik (bijvoorbeeld als tijdelijk kantoor) verplaatsen en/of opnieuw ombouwen voor nieuwe doeleinden (bijvoorbeeld tot poolhouse) of - waarom niet? - tweedehands verkopen. Zodra je meerdere modules aan elkaar koppelt, is ontkoppelen zonder beschadiging niet meer mogelijk.

Meer lezen

Minder lezen

Duurzaamheid

Hoe duurzaam is een Brensj?

Zeer duurzaam. We innoveren ons aanbod voortdurend om een antwoord te bieden op de groeiende vraag naar duurzame oplossingen. Vanuit de stellige zekerheid dat niets vaststaat, kenmerkt Brensj zich al door de aanpasbaarheid en toekomstige herinzetbaarheid van het gebouw. Daarnaast bieden we verschillende oplossingen voor een optimale energie-efficiëntie, ledverlichting, PV cellen, ... Onze specialisten gaan graag met jou in overleg om tot een goede balans te komen tussen ambitie, budget én rendement. Maar ook wanneer je je Brensj in gebruik hebt, kan je veel winst halen uit een duurzaam gebruik en een duurzame exploitatie.

Meer lezen

Minder lezen

FinancieelProduct

Wie maakt het ontwerp en wat kost mij dat?

Brensj is niet alleen een ‘aannemer’ of bouwer, maar een sleutel-op-de-deur dienstverlener van woon- en werkoplossingen. Met onze integrale aanpak en onze eigen specialisten werken we samen met de beste partijen om jou maximaal te ontzorgen. We hebben heel goed nagedacht over onze ontwerpen en het interieur is ontworpen door een interieurarchitect. Zo weet je dat jouw Brensj niet enkel functioneel is, maar ook helemaal de sfeer heeft waar jij je goed in voelt. Dat past bij onze integrale aanpak en kost jou niets.

Meer lezen

Minder lezen

Product

Werkt Brensj met standaardafmetingen?

Een Brensj bestaat uit modules met een basisafmeting van 3,3 m op 4 m. Je kan deze modules naar hartenlust koppelen zodat jouw Brensj helemaal voldoet aan jouw wensen.

Meer lezen

Minder lezen

Events

Moet ik op voorhand software of een programma downloaden of installeren?

Nee, je hebt enkel je computer en een internetconnectie nodig.

Financieel

Kan ik een Brensj huren/leasen?

Afhankelijk van jouw persoonlijke situatie kan je een Brensj huren. Doch raden we aan om zeker het totale kostenplaatje hiervan te bekijken. Onze adviseurs bekijken graag samen met jou de mogelijkheden die voor jou het meest interessant zijn.

Meer lezen

Minder lezen

Wetgeving

Voldoen de Brensjes aan de stedenbouwkundige richtlijnen?

De Belgische regelgeving is vrij uitgebreid en omvat heel veel procedures die erg kunnen variëren. Jouw Brensj-adviseur begeleidt je zodat alles in orde is voor je bestelt en voor we jouw Brensj bouwen. Wil je meer info over stedenbouwkundige richtlijnen? Ga naar de website van Omgevingsloket Vlaanderen.

Meer lezen

Minder lezen

Duurzaamheid

Is een Brensj ecologisch?

Ja. Elke Brensj voldoet aan alle energienormen die in 2021 gehaald moeten worden. Wij werken met duurzame, circulaire materialen, hebben zo goed als geen afval op de werf en Brensjes worden geïsoleerd met cellulose waardoor de isolatiefactor van 0,18 Wm²K wordt bereikt. Modulair bouwen is zeker en vast energiezuinig.

Meer lezen

Minder lezen

Diensten

Zal ik in een Brensj mijn (klein)kinderen tot last zijn?

Met onze mobiele eco-units spelen we volop in op de actuele nood aan ‘living apart together’. In je Brensj geniet je van je privacy, maar ook je (klein)kinderen behouden hun eigen plek. Dankzij de diensten waarop je in je Brensj een beroep kan doen, ontlasten we zoveel mogelijk de mantelzorgers.

Meer lezen

Minder lezen

Product

Wordt een Brensj met duurzaam hout gebouwd?

Al het hout dat in jouw Brensj gebruikt wordt, is FSC gelabeld. Het FSC-keurmerk garandeert een verantwoorde herkomst uit duurzaam beheerde bossen en/of recyclage. Het hout heeft de CE-markering waarmee de fabrikant te kennen geeft dat zijn product voldoet aan de verklaarde prestaties. De CE-markering van structuurhout is noodzakelijk om op ondubbelzinnige en zichtbare wijze de sterkte van het hout te herkennen en om, in geval van betwisting, te kunnen achterhalen wie verantwoordelijk was voor het toekennen van deze prestaties.

Meer lezen

Minder lezen

Product

Wat met de aansluiting van de nutsleidingen?

In iedere Brensj voorzien we alle aansluitingen voor water en electriciteit. Bij plaatsing op locatie koppelen we de nutsleidingen van jouw Brensj aan het bestaande electriciteitsnetwerk en aan de wateraanvoer. We voorzien ook standaard draadloos internet.

Meer lezen

Minder lezen

Praktisch

Kan ik mijn eigen meubels in mijn Brensj plaatsen?

Ja, dat kan. Of je de mobiele eco-unit nu als werk- of woonoplossing gebruikt, je kan ervoor kiezen om er je eigen meubels in te plaatsen. Maar als je wil, kan je ook een beroep doen op onze interieurpartners die je graag adviseren bij de keuze van je meubilair.

Meer lezen

Minder lezen

Logistiek

Waar kan ik een Brensj laten leveren?

In België en Nederland. In de toekomst zal dat wellicht ook in andere landen mogelijk zijn. We onderzoeken de mogelijkheden.

Meer lezen

Minder lezen

Praktisch

Mag ik mijn huisdier meenemen in mijn Brensj?

Dat mag. Of je nu een Brensj koopt of huurt, je geliefde huisdier kan bij jou zijn.

Wetgeving

Wat zijn de voorwaarden om een mobiele eco-unit in de tuin te plaatsen?

Op Vlaams niveau wordt de huidige wetgeving rond mobiele zorgwoningen op korte termijn hervormd. Via onze nieuwsberichten kan je de ontwikkelingen op de voet volgen. Maar elke gemeente kan zelf een eigen regelgeving uitwerken. Daarom raden we jou aan om eerst zelf contact op te nemen met de stad of gemeente waar je de mobiele eco-unit wil plaatsen.

Meer lezen

Minder lezen

Product

Kan een Brensj aangesloten worden op een bestaand gebouw?

Jazeker! Net zoals een bijgebouw volgens de traditionele bouwmethode tegen een woning aangebouwd kan worden, kan ook een Brensj tegen een bestaande woning geplaatst worden. Tijdens een situatieanalyse ter plaatse bekijken we samen met jou de verschillende opties en gaan we na welke werken eventueel ter plaatse uitgevoerd moeten worden. We onderzoeken ook de bereikbaarheid en eventuele kraankosten.

Meer lezen

Minder lezen

Logistiek

Hoe wordt een Brensj op locatie geleverd?

We transporteren onze Brensjes met een vrachtwagen en plaatsen ze met een kraan op de juiste plaats. Om de Brensj te plaatsen mogen er geen obstakels zijn binnen de draaicirkel van de kraan.

Meer lezen

Minder lezen

Praktisch

Mag ik foto’s en schilderijen in mijn Brensj hangen?

Ja, dat mag. Of je de mobiele eco-unit nu als werk- of woonoplossing gebruikt, je kan foto’s of schilderijen aan de muren hangen.

Meer lezen

Minder lezen

Financieel

Hoe verhouden de kosten zich tot een traditioneel gebouw?

Brensj gelooft heel hard in financieel haalbare ontwikkelingen. Doordat we gebruik maken van een geconditioneerd industrieel productieproces houden we de faalkosten laag en de opleverpunten miniem. Maar je bespaart ook tijd en geld door de hoge reactie en realisatiesnelheid, waardoor je sneller gebruik kan maken van jouw Brensj. Daarnaast verloopt de ontwerpfase en het haalbaarheidsonderzoek zeer efficiënt omdat we met onze eigen architecten, ingenieurs en installatieadviseurs werken. Dat bespaart jou tijd én geld.

Meer lezen

Minder lezen

Financieel

Hoeveel kost een Brensj?

De kostprijs van jouw Brensj hangt af van de afmetingen, het aantal modules en het afwerkingsniveau. Onze adviseurs ontdekken graag samen met jou hoe jouw ideale Brensj er kan uitzien en welke diensten je hier graag aan koppelt. Van zodra dat duidelijk is, ontvang je een offerte. Weet dat een Brensj doorgaans goedkoper is dan een traditioneel gebouw met bakstenen. Hoe dat komt? Door de prefabricatie en de efficiënte organisatie van het modulaire bouwproces. De meeste werken worden immers uitgevoerd in onze eigen fabricagehal, waardoor we veel tijd winnen, geen verloren transporturen hebben en een pak ecologischer bouwen.

Meer lezen

Minder lezen

PraktischProduct

Hoe lang duurt het om een Brensj te bouwen?

Reken op ongeveer 2 maanden. Modulaire bouwoplossingen komen tot stand op basis van ontwikkeling, voortschrijdend onderzoek en 'best practices'. Door het productieproces te industrialiseren, kunnen we de bouwtijd sterk inkorten. Daardoor vermindert de overlast op de bouwlocatie en verkleint het risico op vertraging en het overschrijden van deadlines en budgetten door bijvoorbeeld slecht weer. Als de oplevering eerder gebeurt, kan het gebouw ook sneller in gebruik genomen worden. Zo kan jij sneller genieten van je eigen Brensj.

Meer lezen

Minder lezen

Product

Heb ik inbreng in het ontwerp?

Absoluut! Modulair bouwen met Brensj betekent dat onze adviseurs jou persoonlijk begeleiden. We luisteren uitgebreid naar jouw wensen en werken dan een voorstel uit. Pas als jij voor 100% tevreden bent over het ontwerp en er geen aanpassingen meer nodig zijn, gaan we over tot de bouw van jouw Brensj.

Meer lezen

Minder lezen

Duurzaamheid

Hoe wordt het hemelwater afgevoerd?

We voorzien een afvoer van het hemelwater aan de buitenzijde van het gebouw. We kunnen aansluiten op een regenwaterput of een bestaande gracht. Infiltratie ter plaatse behoort ook tot de mogelijkheden.

Meer lezen

Minder lezen

Praktisch

Hoe en wanneer kan ik een afspraak maken?

Wanneer dat past in jouw agenda. Geef ons een seintje via mail of telefoon. Of maak een afspraak via het contactformulier op deze website.

Meer lezen

Minder lezen

Wetgeving

Heb ik een architect nodig als ik kies voor een Brensj-oplossing?

In sommige gevallen wel, in andere niet. Brensj werkt samen met architecten met ervaring in modulair bouwen die je tijdens het volledige proces begeleiden. Wil je meer weten over de wettelijke voorschriften? Ga naar de website van Omgevingsloket Vlaanderen.

Meer lezen

Minder lezen

Product

Wat is het verschil tussen Brensj en traditioneel bouwen of systeembouwen?

Er zijn verschillen op twee vlakken: dienstverlening en bouwmethodiek. Brensj is niet alleen een ‘aannemer’ of bouwer, maar een sleutel-op-de-deur dienstverlener van woon- en werkoplossingen. Met onze integrale dienstverlening kunnen we niet alleen beter voldoen aan de verwachtingen en mogelijkheden van opdrachtgevers, maar ook beter inspelen op wat er vóór het bouwen (ontwerp, haalbaarheid, vergunningen, …) en ná de oplevering (gebruikskosten per m2, aanpasbaarheid, ...) nodig is om optimaal te genieten van jouw Brensj. Ook herontwikkeling of herinzet horen daarbij. Daarnaast maken we zoveel mogelijk gebruik van industriële bouwelementen die niet ter plekke worden vervaardigd. En dat heeft veel voordelen. We kunnen vrijwel weersonafhankelijk bouwen in een zeer beheerst proces en zijn veel korter aanwezig op de bouwplaats. Kortom: minder transportbewegingen, minder overlast en sneller resultaat. En omdat we niet gebonden zijn aan één bouwmateriaal kiezen we voor elke specifieke deeloplossing de meest geschikte materialen.

Meer lezen

Minder lezen

Product

Verzorgen jullie een volledig uitgeruste Brensj of moet ik als klant voor de binnenafwerking zorgen?

Jij kiest hoe je jouw modulaire eco-unit wil en wij zorgen voor een volledig uitgeruste Brensj. Wat je allemaal kan kiezen? De buiten- en binnenafwerking, de positie, het aantal en soort ramen, het aantal en de locaties van de stopcontacten en de lichtpunten, ... Samen met onze adviseur doorlopen we het ganse keuzeproces totdat jouw Brensj volledig aan jouw wensen voldoet.

Meer lezen

Minder lezen

Diensten

Wat is het verschil tussen een Brensj en een serviceflat of assistentiewoning?

In een assistentiewoning betaal je een vast servicepakket per dag, onafhankelijk of je deze diensten nodig hebt of niet. Bij mobiele zorgwoningen kan je een servicepakket kiezen dat bij jouw noden en wensen past.

Meer lezen

Minder lezen

Wetgeving

Heb ik een vergunning nodig om een Brensj te plaatsen?

Wij helpen je graag bij het aanvragen van jouw vergunning. Neem vooraf gerust alvast contact op met de dienst Vergunningen van je gemeente. Zij kunnen je al heel wat informatie bezorgen.

Meer lezen

Minder lezen

Product

Met welk materiaal wordt een Brensj gebouwd?

Iedere Brensj is opgebouwd uit een houtskeletconstructie. Moederbedrijf Ecohuis heeft meer dan 20 jaar ervaring met houtskeletbouw en is dus een zeer ervaren en betrouwbare partner.

Meer lezen

Minder lezen

Product

Wat is het verschil tussen traditioneel bouwen, systeembouw en modulair bouwen?

Bij traditionele bouw wordt de huisvesting op locatie gerealiseerd. Stap voor stap, van fundering tot en met laatste afwerking. Het is een lineair proces, waarbij de verschillende disciplines die bij de bouw betrokken zijn, na elkaar hun werkzaamheden verrichten. Bij systeembouw produceert men vooraf gedeelten van een gebouw in de fabriek en monteert men die daarna op de bouwplaats. Denk bijvoorbeeld aan prefab draagconstructies, wanden, vloeren en plafonds. De productie vindt plaats onder geconditioneerde omstandigheden, in een industrieel proces dat zo duurzaam en efficiënt mogelijk wordt ingericht. De bouwtijd op locatie is veel korter en dus is er veel minder overlast. Ook het aantal transportbewegingen en de hoeveelheid afval liggen aanzienlijk lager. De meest recente ontwikkeling in bouwinnovatie is modulair bouwen. Hierbij maakt men zoveel mogelijk gebruik van industrieel vervaardigde bouwelementen. Bouwdelen worden vooraf volledig geprefabriceerd in de fabriek, waarna ze op de bouwplaats in zéér korte tijd worden geassembleerd en afgewerkt. Bij modulaire bouw gaat het industriële productieproces nog een stap verder dan bij systeembouw: men produceert complete bouwmodules integraal, inclusief technische installaties. Eenzelfde ontwikkeling zien we in de automobielindustrie, waar bijvoorbeeld een dashboardfabrikant niet enkel de kunststof omkasting, maar een integrale plug & play oplossing levert, compleet met tellers, meters, bekabeling en navigatiesysteem.

Meer lezen

Minder lezen

Product

Waarom houtskeletbouw?

Dat houtskeletbouw tal van voordelen biedt, is al lang geen geheim meer. Het is dus geen verrassing dat steeds meer mensen deze bouwtechniek ontdekken. Omdat er vandaag de dag zo veel verschillende manieren zijn om een houtskelet te realiseren, is het van groot belang de juiste wandopbouw te kiezen. Wij bij Brensj maken onze wanden niet alleen dampopen, maar voorzien onze houtskelet ook overal van een leidingspouw om een doorlopend dampscherm te creëren en een grotere luchtdichting te bekomen. De goede isolerende eigenschappen, het vochtregulerend vermogen en het ontbreken van koudestraling zorgen ervoor dat het gezonder leven is in een Brensj. Bovendien is het FSC gelabeld hout van Brensj hét circulair bouwmateriaal bij uitstek.

Meer lezen

Minder lezen

Product

Hoe aanpasbaar of flexibel is een Brensj?

Vanuit de zekerheid dat niets vaststaat, zorgt Brensj dat jouw wensen centraal staan. En daarom zijn er verschillende mogelijkheden om in te spelen op jouw wensen. De gevelbekleding, maar ook de binnenaankleding zijn in bepaalde gebruiksfasen nog aanpasbaar aan veranderende eisen en wensen van de gebruiker met betrekking tot comfort en uitstraling. Ook een modernisering van installaties of gevel behoort tot de mogelijkheden. Al in de ontwerpfase kunnen we rekening houden met eventuele uitbreidingen in de vorm van een aanbouw.

Meer lezen

Minder lezen

Financieel

Wat hebben jullie nodig om een prijsofferte te maken?

Wij vragen een kleine schets of plattegrond met een paar afmetingen (standaard 4 m op 3,3 m of een veelvoud hiervan) en hoe je de afwerking van de Brensj ziet. Vanaf deze basis werken we samen met jou de verdere stappen gedetailleerd uit. Inspiratie kan je ten volle opdoen op onze website. Al eens polsen bij jouw gemeente naar de mogelijkheden is ook altijd aangewezen.

Meer lezen

Minder lezen

Product

Kan ik terecht in een showroom?

Op dit moment nog niet, want we zijn onze showroom nog volop aan het bouwen. Maar geen nood, intussen zorgen onze adviseurs ervoor dat je maximaal inzicht verwerft in de manier waarop we jouw modulaire eco-unit bouwen. Hiervoor schakelen we de meest innovatieve technologieën in.

Meer lezen

Minder lezen

Product

Is er internet in een Brensj?

Ja. We voorzien standaard draadloos internet.

Events

Kan ik vragen stellen tijdens het webinar?

Graag zelfs! Tijdens het webinar kun je vragen stellen via de chat. We antwoorden je in de chat of we leggen je vraag voor aan de spreker op het einde van het webinar.

Meer lezen

Minder lezen

Financieel

Hoeveel kost het om een Brensj te transporteren?

Dat hangt af van de grootte van de Brensj en de bereikbaarheid van de locatie. Onze adviseurs berekenen voor jou hoeveel de transportkost voor jouw Brensj bedraagt.

Meer lezen

Minder lezen

Diensten

Waarom zou ik een Brensj overwegen?

Brensj is een sleutel-op-de-deur dienstverlener. We zijn niet alleen een ‘aannemer’ of bouwer van modulaire eco-units, maar ontzorgen met onze integrale aanpak. We spelen optimaal in op wat er vóór het bouwen (ontwerp, haalbaarheid, vergunningen, ...) en ná de oplevering (beheersing gebruikskosten per m2, aanpasbaarheid, …) nodig is om tot een optimale exploitatie van jouw Brensj te komen, ongeacht voor welk doel je de Brensj wenst in te zetten. Doordat we vaak de hele ontwikkeling in één hand nemen, zijn zowel de kosten als het eindproduct al in een heel vroeg stadium duidelijk. Zo kunnen we jou maximale zekerheid bieden.

Meer lezen

Minder lezen

Financieel

Kan ik een tweedehands Brensj kopen?

We zijn nog maar net gestart met Brensj. Daardoor kunnen we jou nog geen gebruikte modulaire eco-units aanbieden. In de toekomst wordt dat wel mogelijk.

Meer lezen

Minder lezen

Er zijn geen vragen gevonden voor de opgegeven zoekcriteria.

Scroll to Top