Onze Brensj Work is verhuisd naar de Herentalse industriezone

Elke Brensj is mobiel. Onze Brensj Work naar de Herentalse industriezone verhuizen, was dus een koud kunstje. Niet dat je deze duurzame eco-unit zomaar overal mee naartoe neemt. Maar omdat een Brensj niet verankerd is, kan je hem in z’n geheel transporteren. Handig als je na verloop van tijd geen nood meer hebt aan een tuinkantoor of zorgunit.

Vanaf nu kan je onze eerste Brensj Work bezoeken in de Herentalse industriezone. Je vindt hem in de Grensstraat vlakbij afrit 22 (Herentals-Oost). Al wat je moet doen, is even een afspraak maken met onze adviseur Stijn Van Gorp. Hij toont je met plezier alle mogelijkheden tijdens of, indien gewenst, na de kantooruren.

 

BrensjWork MobielUnit

 

Wat is de prijs van zo’n Brensj Work?

Benieuwd naar de prijs van jouw ideale Brensj Work? Ontdek het meteen aan de hand van drie eenvoudige vragen die je hier kan beantwoorden.

 

NietVerankerd Brensj Modulair

4 m x 3,3 m – meer plaats heb je niet nodig

Een Brensj wordt op basis van jouw noden opgebouwd uit verschillende modulaire units. Kies uit 1 of 4 units van telkens 4 m x 3,3 m. Je eigen tuinkantoor hoeft dus echt niet zoveel plaats in te nemen.

 

 

 

 

 

BrensjInnovatie

Een state of the art tuinkantoor

Elke Brensj is een mobiele, circulaire en modulaire eco-unit. Daarnaast kan hij ook uitgerust worden met de nieuwste technologieën die je werk alleen maar vergemakkelijken. Benieuwd naar hoe dat er uitziet? Kom langs.

 

 

 

Een bezoekje brengen?

Ontdek je graag alle mogelijkheden van Brensj tijdens een vrijblijvend gesprek in een Brensj? Dat kan!

Maak meteen een afspraak
Scroll to Top