DSC 0386 e1678259490271

Modulair = bouwen met modules

Modulair bouwen betekent dat je bouwt door middel van modules die volledig in eigen atelier geproduceerd worden. Brensj is een innoverend bouwbedrijf dat voortdurend bezig is met research om onze woningen nog meer te optimaliseren.

DSC 0473

Steeds in de perfecte weersomstandigheden

Doordat we bouwen in eigen atelier zijn we niet onderhevig aan weersomstandigheden. Hierdoor moeten we ons bouwproces nooit stilleggen wat zorgt voor een enorme tijdswinst en dus ook voor een
lager kostenplaatje. Wij bouwen je woning in 3 maanden tijd.

DSC 0497

Altijd houtskeletbouw

Modulair bouwen kan je in verschillende soorten materialen doen. Bij Brensj kiezen we bewust voor houtskeletbouw, de duurzame bouwmethode van de toekomst. Door te werken met keuzepakketten kunnen we de verschillende materialen in grotere hoeveelheden bestellen en zorgen we ook daar voor efficiëntiewinsten.

DSC 0657 e1678261637803

Kant-en-klaar naar je werf

Wanneer alle modules afgewerkt zijn, worden ze naar je werf getransporteerd en vervolgens geassembleerd. Dit is één van de weinige momenten dat we transport moeten inschakelen. Hierdoor is de ecologische voetafdruk van modulair bouwen beperkter.

DSC 0933 e1678259428456

Je woning staat er op 2 weken

Het koppelen van de modules en technieken gebeurt op de werf. In tegenstelling tot een klassieke bouwmethode wordt dit hele proces op 2 weken tijd doorlopen.

Kies de modulaire oplossing op basis van jouw noden

Ontdek welke Brensj het beste bij jou past.

Krijg je catalogus en laat je inspireren door onze modulaire bouwmethoden, nieuwbouwwoningen, mobiele units, zorgunits en kantoorunits.

Vraag je gratis catalogus vol plannen aan

Blader door alle plannen van onze modulaire nieuwbouwwoningen en ontdek de vele mogelijkheden die we met Brensj te bieden hebben. Lees alles over ons modulair bouwproces en de vele voordelen van een kwalitatieve houtskeletbouw.

Ontdek hoe wij
modulair bouwen

Modulair bouwen is de toekomst. Deze efficiënte bouwmethode zorgt voor een betaalbaar en kwalitatief eindresultaat. Kies voor een Brensj nieuwbouw en kies voor een kwalitatieve houtskeletbouw op maat van je wensen en budget.

Nieuws

Woensdag 8 maart 2023 is een belangrijke dag voor Brensj. Vanaf dan kan je bij ons terecht voor kwalitatieve modulaire nieuwbouwwoningen. Stuk voor stuk in houtskeletbouw.

Bezoek Brensj

Modulair is het kwalitatieve antwoord op de stijgend prijzen voor een nieuwbouw. Ontdek alles over de vele voordelen zonder in te boeten op leef- en woonkwaliteit.

Scroll to Top