Opendeurdag: Bezoek 3 modulaire woningen in Geel - 19 nov 2023

Beschrijving

Op zondag 19 november heten we jullie van harte welkom in drie modulaire nieuwbouwwoningen in Geel. Stap binnen in onze innovatieve houtskeletbouwwoningen, ervaar hoe het leven in een modulaire woning eraan toegaat en stel je vragen aan onze specialisten. Per kwartier geven we 2 groepen de kans om de woningen te bezoeken.

Elke modulaire woning bestaat uit twee niveau’s en is voorzien van drie slaapkamers, 1 badkamer, de modernste technieken, een ruime leefruimte en een tuin. Stuk voor stuk zijn het kwalitatieve houtskeletbouwwoningen gerealiseerd door Brensj voor Ecohuis. De woningen zijn gelegen in het rustige Winkelomheide in het groene Geel, nabij de autosnelweg.

Plaats:

Sint-Gerardusstraat (2440 Geel)

Programma:

Tussen 10 en 16 uur geven we verschillende duo’s de kans om onze modulaire nieuwbouwwoningen te bezoeken. Per kwartier kunnen twee duo’s de rondleiding volgen. Schrijf je dus snel in en wees er als eerste bij.

Schrijf je nu in

Vraag je gratis catalogus vol plannen aan

Blader door alle plannen van onze modulaire nieuwbouwwoningen en ontdek de vele mogelijkheden die we met Brensj te bieden hebben. Lees alles over ons modulair bouwproces en de vele voordelen van een kwalitatieve houtskeletbouw.

Scroll to Top