Hybride Werken: ook in een Brensj

Brensj Work-tuinkantoor als onderdeel van flexibel en duurzaam werkplekbeleid

Waar zullen we werken in het post-coronatijdperk? Dankzij Hybride Werken kunnen bedrijven een slimme combinatie maken van hun hoofdkantoor, een coworkingruimte, een tuinkantoor en de keukentafel.

hybridewerken02Mensen raken het beu om voortdurend van thuis uit te werken, maar zien het ook niet meer zitten om elke dag urenlang te pendelen naar het hoofdkantoor. Zaakvoerders en HR-managers beseffen dat en willen komen tot een efficiënt en duurzaam werkplekbeleid.

Knus en rustig

“Met Hybride Werken kunnen bedrijven werkplekken flexibel combineren volgens de noden van hun werknemers en hun bedrijfscultuur”, vertelt Leen Beke, Business Unit Manager van Brensj. “In die mix van het oude en het nieuwe normaal heeft een knus en rustig tuinkantoor zoals Brensj zeker zijn plaats.”

In een flexibel en duurzaam werkplekbeleid heeft een knus en rustig tuinkantoor als Brensj zeker zijn plaats
Leen Beke, Business Unit Manager van Brensj

Expertise rond telewerken samengebracht

Voor Hybride Werken gaat Brensj in zee met Bar d’Office, Appelblauwzeegroen en Housepooling. “Bar d’Office was al een van onze partners voor Brensj Work”, gaat Leen verder. “Appelblauwzeegroen begeleidt bedrijven rond het nieuwe werken en Housepooling brengt dan weer collega’s samen thuis rond de keukentafel. We hebben elk onze expertise rond telewerken. Net daardoor kunnen we een geïntegreerde werkplekoplossing aanbieden, met oog voor het welzijn van de medewerkers.”

Lees het nieuwsbericht in Made In Antwerpen

Bekijk onze webinars over Werkplek 2.0

Meer weten?

David Krzywaznia start@hybridewerken.be +32 470 59 27 72

Hybridewerken.be
Scroll to Top