Brensj verhuist van Herentals naar Dessel

2022 werd afgerond met de verhuis van ons atelier in Herentals naar onze nieuwe site in Dessel. Meteen het begin van een nieuw modulair hoofdstuk voor Brensj. In Dessel beschikken we over een ruimte van maar liefst 12.000 vierkante meter. Perfect om jouw modulaire houtskeletoplossingen van A tot Z te realiseren. 

Meer ruimte, meer mogelijkheden

Omdat we voor het bouwen van onze modulaire nieuwbouwwoningen voldoende plaats nodig hadden, moesten we na 1 jaar productie vanuit Herentals uitwijken naar Dessel. Daar vonden we alle ruimte die we nodig hadden om onze mobiele units en modulaire nieuwbouwwoningen van A tot Z te produceren. Ontdek in de video hieronder hoe het er in Dessel aan toegaat.

Extra belevingsruimte voor onze klanten

Naast voldoende productieruimte beschikken we ook over voldoende kantoorruimte alsook een mooie belevingsruimte. Daar stellen we samen met onze klanten hun gloednieuwe nieuwbouwwoning samen en geven we hen meteen de mogelijkheid om met een VR-bril een virtueel bezoekje te brengen aan hun nieuwe thuis. Op deze manier krijg je als klant een realistisch beeld van hoe je woning er in de realiteit zal uitzien.

Maak een afspraak

Onze kantoren in Dessel zijn open van maandag tot en met vrijdag. Wil je ons een bezoekje brengen? Dat kan. Maak een afspraak met één van onze adviseurs via info@brensj.be of bel +32 (0)14 47 03 09.

Scroll naar boven