Brensj bouwt nu ook modulaire nieuwbouwwoningen

Woensdag 8 maart 2023 is een belangrijke dag voor Brensj. Vanaf dan kan je bij ons terecht voor kwalitatieve modulaire nieuwbouwwoningen. Stuk voor stuk in houtskeletbouw. Als onderdeel van de Ecohuis Groep doe je bij Brensj beroep op meer dan 20 jaar ervaring in houtskeletbouw.

Modulair, de moderne manier van bouwen

Bij Brensj willen we bouwen terug betaalbaar maken. Daarom werkten we aan een innovatief budgetvriendelijk bouwsysteem. Dankzij 15 geoptimaliseerde grondplannen, gecombineerd met 5 stijlpakketten, hebben we duizenden mogelijkheden. Zo bouwen we telkens efficiënt en voordelig, maar is elke woning toch uniek.

15 plannen

Bij Brensj kies je uit 15 geoptimaliseerde grondplannen. Deze zijn ontworpen om elke ruimte zo doeltreffend mogelijk te benutten en een zo klein mogelijk afvalpercentage te genereren. Onze grondplannen produceren tot vier keer minder afval in de ruwbouwfase dan een woning op maat. Dat is niet alleen beter voor de planeet, maar ook voor je portemonee. Er zijn grondplannen voor iedereen. Zo hebben we woningen van 1 tot 4 slaapkamers en zijn er zowel woningen met als zonder verdieping.

ModulairBouwen

Duizenden mogelijkheden

Elke bouwheer is uniek, onze woningen ook. Nadat je het plan gekozen hebt, kies je één van onze vijf gevelstijlen, zo heeft jouw woning die perfecte facade die jij mooi vindt.  Lekker zelf koken of toch maar sushi bestellen? Kies een keuken met of zonder keukeneiland in de 5 verschillende stijlen die we aanbieden. Graag een snelle douche of liever een ontspannend bad? Ook de badkamer kies je in de stijl die jij wenst.

Als finishing touch werk je jouw woning af met één van onze mooie vloeren en een interieurpakket. Op die manier creëer jij de woning van je dromen uit maar liefst 150.000 mogelijke combinaties.

Jouw nieuwbouwwoning in 16 weken of sneller

Alles begint bij een vrijblijvend gesprek in ons atelier in Dessel. Daar stellen we je gloednieuwe woning samen die je vervolgens  virtueel kan bezoeken. Kies je voor Brensj dan starten we meteen de productie op in eigen atelier. Van zodra alle modules geproduceerd zijn en de voorbereidende werken op de werf klaar zijn, plannen we de verhuis in. Vervolgens wordt je volledige woning op 1 dag geplaatst. Na het koppelen van de nutsvoorzieningen en de afwerking is je nieuwe thuis helemaal klaar.

ModulairBouwen2

 

Scroll to Top