Bereken meteen de prijs van jouw Brensj

Wil je de prijs kennen van de werk-, woon- of zorgunit die jij nodig hebt? Dat kan. Met onze online calculator ontdek je snel en eenvoudig jouw Brensj. Probeer het meteen.

Wat moet je doen?

Het is super eenvoudig. Aan de hand van vier stappen ontdekken wij jouw persoonlijke wensen en zoeken we de Brensj die hier het beste aan beantwoordt. Dit mag je van ons verwachten:

  1. Een overzicht van jouw noden
  2. Een indicatief kostenplaatje
  3. Een grondplan van jouw Brensj
  4. De mogelijke afwerkingen waaruit je kan kiezen
  5. Onze contactgegevens

Bereken de prijs van jouw Brensj.

De eerste stap naar jouw Brensj

Onze Brensj-calculator is een vrijblijvende tool speciaal ontwikkeld om je snel en eenvoudig een eerste indruk te geven van de prijzen en mogelijkheden. Zo ontdek je meteen of onze modulaire units iets voor jou zijn. Daarna kan je, indien gewenst, alles samen met ons in detail bekijken. Tijdens dit gesprek kunnen we je Brensj uitbreiden en personaliseren op basis van jouw wensen.

Stap binnen in een Brensj

Wil je weten hoe het voelt om binnen te stappen in een Brensj? Maak dan meteen een afspraak met één van onze adviseurs. Tijdens een persoonlijk gesprek in onze Brensj Live/Care of Brensj Work in Herentals, overlopen we alle opties en werken we een gedetailleerd voorstel op maat uit. Dit alles terwijl je ervaart hoe het is om in een Brensj te zitten. Welkom!

Heb je nog vragen? Stel ze gerust via info@brensj.be of bel +32 (0)14 47 03 09.

Scroll to Top